Rustig in Golden, hoodoos en een reisdag

Donderdag hadden we geen plannen. Het is duidelijk dat de kleuter, die overigens een goede reiziger blijkt te zijn, ook erg blij wordt van een dagje ‘thuis’.

Er was wederom regen voorspeld, dus ’s ochtends deden we wat spelletjes en deden we rustig aan. Daarna reden we naar Golden voor boodschappen en om te lunchen. Dit deden we bij Bluebird cafĂ©, een niet zo gezellig ogend tentje dat wel heel lekker eten had. Een aanrader.

‘S Middags gingen we weer in bad en deden we nog meer spelletjes.

Vrijdag kon ik uitslapen (en ja, in de vakantie kan dat in principe altijd, ware het niet dat ik niet zo’n slaper ben) en wilden we graag de Hoodoos zien. Op veel plekken in Canada zijn deze te vinden, in min of meerdere mate, maar voor de Rockies zijn ze vrij uitzonderlijk. De wandeling ging over een rivier (de kleuter vond het prachtig) en vervolgens over een steil pad door een enige jaren geleden afgebrand bos. Na zo’n 350m. stijgen waren we boven. Erg leuk om zoiets te zien. Heel wat anders dan wandelen naar een waterval. M had pech, de kleuter zat het grootste deel van de tijd op z’n rug. We lunchten op het hoogste punt en terug bij de rivier klooiden we nog wat met stenen.

Vandaag, zaterdag, was weer een reisdag. We zijn naar Drumheller gereden. Daarover een andere keer meer, maar het landschap veranderde dramatisch tijdens de rit. Van bergen naar akkerland. Van hoog naar vlak. Ook weer erg leuk om te zien. Ik denk dat het een goede keuze is geweest om nog een paar dagen wat anders te doen dan bergen. We zullen zien!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s